Futu Tek Lista E Të Këqinjve

Komuniteti paraqet një përvojë më të mirë loje


Lojë Seksi Kros Platforme

Po ju ofrojmë lojë me çdo pajisje që mund të zotëroni.


Lojra Porno Falas Në Internet

Ne nuk kërkojmë asnjë lloj parash në platformën tonë

Lojëra Seksi Android: Lojë Porno Falas

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Lojë Seksi, Android.

Një problem i madh tani që ndesh lojtarët me celularë është fakti se shumë platforma të mëdha nuk kanë dëshirë të lejojnë lojrat e të rriturve në shërbimet e tyre. Kjo ta shpif, nëse je dikush që do të masturbohet kur luan, dhe është një problem që kemi vendosur të vazhdojmë dhe ta rregullojmë këtu në Lojrat E Seksit Android. Zgjidhja jonë është mjaft elegante, nëse e themi vetë: të sigurojmë një zonë ku njerëzit mund të regjistrohen dhe të bëjnë lojra që janë të projektuara posaçërisht për t'i ndihmuar të masturbohen., Kjo vlen si për djemtë, ashtu edhe për vajzat që na vizitojnë, meqë jemi të gatshëm t'ju japim mundësinë e përdorimit të materialit më seksi të të rriturve të njohur për njeriun – e gjitha është e zakonshme për t'ju bërë të kaloni kohë dhe kohë përsëri. Harroni kohën tuaj me hapësira nën-par që ofrojnë plehra dhe plehra: sidomos ato që kanë Lojra Flesh! Jezus, sa të vjetra janë ato? Jo, këtu në Lojërat E Seksit, Androidi do të të tregojë se nëse do një lojë të madhe pornoje për një pajisje të lëvizshme, ne jemi ata që duhet të vizitosh., SGA e ka vrarë gjatë disa muajve të fundit dhe që kur je këtu, mund të bësh edhe një hap shtesë dhe ta shohësh vetë se sa i madh është koleksioni që duhet të ofrojmë.

Koleksioni më i mirë i lojërave

Aktualisht, Lojrat Seksuale Android janë ulur në një bazë të dhënash që përbëhet nga 28 lojra. Këto janë projektuar, prodhuar dhe botuar brenda shtëpisë, që do të thotë se ne kemi vetëm kontrollin e krijimit dhe shpërndarjes së tyre. Pjesa e sipërme dhe e fundit e kësaj qasjeje do të thotë se ju nuk do të gjeni cache të lirimeve ne kemi në Lojërat Seksuale Android kudo tjetër. Sigurisht, njerëzit na kanë kontaktuar me kërkesat për t'i lejuar të ndajnë lojrat tona, por ne duam të kemi atë nivel kontrolli mbi titujt tanë që na jep një avantazh mbi të ashtuquajturën konkurrencë., Ne jemi të shqetësuar për dhënien e kodeve tona burimore gjithashtu-pasi të gjithë e dinë se lojrat tona janë vetëm më të mira se mesatarja që ju do të gjeni në komunitetin e pornos. Kjo të sjell dobi, lojtari, sepse do të thotë që mund t'i monetizojmë lirimet tona dhe të vazhdojmë të botojmë lojëra të mëdha që do të të bëjnë të nxehtë në kohën e qafores përsëri. Kari yt me siguri do të të falenderojë që u ekspozove kaq shumë lojrave të mëdha – dhe ne do t'i botojmë ato, veçanërisht nëse kthehesh si idiot me mundësitë që kemi., Lojërat seksuale Android është një shërbim i nivelit tjetër që do të doni, kështu që ju lutem: krijoni llogarinë tuaj tani dhe shikoni se si me të vërtetë kemi titujt më të mirë për pajisjet Android.

Mobile optimizuar

Një tjetër çështje në hapësirën e lojrave është se shumë tituj janë prodhuar me Pc të falimentuara si fokusi i tyre i madh, kjo është diçka që po përpiqemi të luftojmë duke siguruar që çdokush me një pajisje të lëvizshme të jetë në gjendje të përdorë lojrat që kemi këtu brenda Lojrave Seksuale Android. Natyrisht, sepse ne e përshkruajmë veten si Të qënurit Android i përqëndruar, kjo është pjesa më e madhe e energjisë sonë shkon drejt., Ne mendojmë se është e matur të spjegojmë se celularët e tjerë mund të luajnë lojrat tona, si dhe njerëzit që krijojnë llogari dhe hyjnë nëpërmjet uebsajtit, por përvoja më e mirë e mundshme këtu do të ketë hyrje nëpërmjet një pajisjeje Android. Ne shikojmë përpara për një të ardhme ku të gjitha lojrat mund të luhet në të gjitha pajisjet, por tani për tani – kjo nuk është një botë në të cilën jetojmë! Me shumë pak mundësi për lojtarët Android QË DUAN tituj, ne kemi vendosur të specializohemi në këtë mënyrë specifike dhe deri tani, ai ka qenë një vendim shumë i suksesshëm për ne., Ne bëjmë gjëra të jashtëzakonshme këtu dhe cilësia e përgjithshme e lojrave tona është e dyta për asnjë. Kush do të na ndalojë? Praktikisht askush nuk mund të mbajë një qiri për ekipin pas Lojrave Të Seksit Android!

Përvojat më fantastike brenda

Të kam thënë tashmë se elementet thelbësore dhe përfitimet nga Lojrat E Seksit Android, veçanërisht për një lojtar të lëvizshëm me brirë. Tani, megjithatë, është më mirë për mua që të ndaloj së rrahuri mishrat e mi dhe në vend të kësaj, të ftoj brenda Lojrave Të Seksit Android që të mund ta shohësh vetë se çfarë duhet të ofrojmë. Ka shumë arritje për të zhbllokuar, një server Aktiv Diskutimi, konkurse falas dhe më shumë-le të themi se nëse je një lojtar me një telefon Android që do seksin dhe pornon, ky është vendi i vetëm që duhet të vizitosh për pjesën tjetër të jetës., Pra, do ta shohësh vetë se çfarë po ndodh dhe të marrësh të dhënat tona të pabesueshme të lojës? Ti e di çfarë të bësh – të krijosh llogarinë tënde tani dhe të shohësh se Si Lojërat Seksuale Androidi është ndryshe nga të gjitha vendet e tjera atje jashtë! Faleminderit që erdhe.

Luaj Falas Tani